Hondenschool Dogstart
E: info@dogstart.nl
W:www.dogstart.nl
T: 06-49108700

Dogfrisbee

Dogfrisbee........groot plezier voor baas en hond!
Er zijn zo veel leuke dingen die je samen met je hond kunt doen. Lekker wandelen, hardlopen, zoekspelletjes, zwemmen en zo kan je nog wel even doorgaan. Maar, heb je wel eens gedacht aan Dogfrisbee? Een geweldige bezigheid om samen met je hond te doen!

Baas en hond zijn een team
Wat Dogfrisbee zo bijzonder maakt, is dat hond en baas samenwerken als een team. Juist door het werken in teamverband, wordt de onderlinge band versterkt. Hier heb je niet alleen op het veld profijt van maar ook in de thuissituatie. Honden die voldoende geestelijk worden gestimuleerd vertonen beduidend minder probleemgedrag dan honden die niet voldoende worden gestimuleerd.

Verbeteren en optimaliseren conditie
Behalve dat Dogfrisbee heel erg leuk is om samen met je hond te doen, zijn er nog heel veel redenen om deze sport met je hond te beoefenen. Dogfrisbee is een hele goede manier om de conditie van je hond te verbeteren en optimaal te houden. En dit geldt niet alleen voor je hond; ook voor de baas is het een prettige bijkomstigheid om tegelijkertijd de conditie te verbeteren en te optimaliseren. Dogfrisbee is zowel voor de hond als voor de baas een ontspannen manier om samen bezig te zijn. En zeg nou zelf: wat is er mooier om je hond te zien genieten?

Goed voor spiermassa en bescherming van gewrichten
Naast het verbeteren en optimaliseren van zowel de conditie van de hond als de conditie van de baas, is Dogfrisbee heel goed voor de opbouw en het in stand houden van de spiermassa van de hond. Dit is niet alleen goed voor het natuurlijke afweermechanisme maar ook voor de optimale bescherming van de gewrichten.

Daarnaast kan je Dogfrisbee overal beoefenen waar je maar wilt, mits het maar veilig is. Een paar frisbees in je rugzak gaat nou eenmaal makkelijker dan een behendigheidsbaan in je rugzak!

Klik hier voor de tarieven.