Hondenschool Dogstart
E: info@dogstart.nl
T: 06 4910 8700 (Bart)
T: 06 4000 5403 (Eveline)

Training door Dogstart

Een goed opgevoede hond is zowel voor eigenaar als hond  een groot plezier in de dagelijkse omgang en in het functioneren in de maatschappij. Er kunnen echter situaties zijn waarin u niet in staat bent om dit zelf te doen. Hondenschool Dogstart biedt u dan de oplossing. U kunt uw hond door ons laten trainen. Uiteraard wordt in onderling overleg afgesproken wat uw hond wordt geleerd. Na iedere training wordt u door ons op de hoogte gehouden en geven wij u tips om ook eventueel zelf met uw hond aan de slag te gaan. Indien gewenst kunt u uiteraard zelf bij de training aanwezig zijn. Dit is echter niet noodzakelijk. 

Indien u op het tijdstip van de training niet thuis bent werken wij met een sleutelcontract.

Honden met een gedragsprobleem
Ook voor honden met een gedragsprobleem kunt u de hulp van hondenschool Dogstart inschakelen om dit gedrag te verbeteren. Training en begeleiding vindt plaats door een NVGH gecertificeerd gedragstherapeut.

De mogelijkheden voor training of opvoeding door Dogstart zijn legio. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een training door Dogstart duurt minimaal een half uur per keer; u kunt zelf bepalen hoe lang de training duurt en hoe vaak u wilt dat er getraind wordt; geheel afhankelijk van uw wensen!

Klik hier voor de tarieven