Hondenschool Dogstart
E: info@dogstart.nl
W:www.dogstart.nl
T: 06-49108700

Puppycursus

Vooral in de eerste paar maanden leert een pup ontzettend snel. Het is dan ook heel belangrijk om deze periode optimaal te benutten en uw pup goed te begeleiden. Klik hier voor meer informatie over socialisatie. Het volgen van een Puppycursus bij Hondenschool Dogstart zal een belangrijke bijdrage leveren aan een goede opvoeding. Wij raden u aan om dan ook zo vroeg mogelijk te starten met het volgen van een Puppycursus.

Basisoefeningen
Tijdens de Puppycursus wordt onder meer aandacht besteed aan het netjes meelopen aan de riem, de omgang met andere honden en andere mensen, verzorgende handelingen, socialisatie, de dierenarts, het in en uit de auto gaan en benchtraining. Bovendien worden basisoefeningen zoals aandacht, zit, af, hier komen alvast voorbereid. Uiteraard wordt alles op een positieve manier aangeboden.

Theorie en praktijk
Er zal zowel theoretische als praktische informatie gegeven worden, waarbij de nadruk ligt op het bouwen aan een goede baas/hond relatie. Wanneer uw hond de leeftijd van 12 weken bereikt heeft, kunt u ook deelnemen aan de Basiscursus. Tot ongeveer 16 weken oud is uw hond welkom op de Puppycursus.

De Puppycursus bestaat uit 5 lessen van 45 minuten en wordt afgesloten met 15 minuten nabespreken. 

Indien u vragen heeft over de Puppycursus of als u meer informatie wenst, neemt u dan contact met ons op.

Klik hier voor de tarieven.