Hondenschool Dogstart
E: info@dogstart.nl
T: 06 4910 8700 (Bart)
T: 06 4000 5403 (Eveline)

Puppycursus

Vooral in de eerste paar maanden leert een pup ontzettend snel. Het is dan ook heel belangrijk om deze periode optimaal te benutten en uw pup goed te begeleiden. Klik hier voor meer informatie over socialisatie. Het volgen van een Puppycursus bij Hondenschool Dogstart zal een belangrijke bijdrage leveren aan een goede opvoeding. Wij raden u aan om dan ook zo vroeg mogelijk te starten met het volgen van een Puppycursus.

Basisoefeningen
Tijdens de Puppycursus wordt onder meer aandacht besteed aan het netjes meelopen aan de riem, de omgang met andere honden en andere mensen, verzorgende handelingen, socialisatie, de dierenarts, het in en uit de auto gaan en benchtraining. Bovendien worden basisoefeningen zoals aandacht, zit, af, hier komen alvast voorbereid. Uiteraard wordt alles op een positieve manier aangeboden.

Theorie en praktijk
Er zal zowel theoretische als praktische informatie gegeven worden, waarbij de nadruk ligt op het bouwen aan een goede baas/hond relatie. Je kunt starten met de Puppycursus als je pup 8 weken tot ongeveer 16 weken oud is. Voor honden vanaf 16 weken oud is de Basiscursus beter geschikt om mee te starten.

Indien u vragen heeft over de Puppycursus of als u meer informatie wenst, neemt u dan contact met ons op.

Puppycursus
Voor puppy's van 8 tot ongeveer 16 weken oud wanneer zij starten met deze cursus
  • Starten kan al een week voordat je de pup gaat ophalen
  • Les van een gediplomeerde gedragstherapeut
  • Op ons omheinde trainingsveld in het Ghoybos

9 groepslessen van 60 minuten
€ 153,00