Hondenschool Dogstart
E: info@dogstart.nl
T: 06 4910 8700 (Bart)
T: 06 4000 5403 (Eveline)

Flyball-Frisbee

De Flyball-Frisbee cursus is een variant op onze Sport en Spel cursus. De ene week doen we Flyball en de andere week Dogfrisbee. Ook bij deze cursus ligt de nadruk op de samenwerking en het plezier tussen eigenaar en hond. Deze cursus is uitermate geschikt voor honden die ervan houden om actief ergens achter aan te rennen.

Samenwerking baas en hond
De Flyball-Frisbee cursus geeft je een unieke kans om samen met je hond actief als team bezig te zijn. Juist door het werken in teamverband, wordt de onderlinge band tussen jou en je hond versterkt. Hier heb je niet alleen profijt van op het veld, maar ook in de thuissituatie en buitenshuis. Honden die voldoende geestelijk en lichamelijk worden gestimuleerd, vertonen beduidend minder probleemgedrag dan honden die niet voldoende worden gestimuleerd.

Verbeteren en optimaliseren conditie
Behalve dat het samenwerken in teamverband leuk is en goed is voor de onderlinge band, is het ook nog eens een hele goede manier om de conditie van je hond te verbeteren en optimaal te houden. En, dit geldt niet alleen voor je hond; ook voor de baas is het een prettige bijkomstigheid om tegelijkertijd de conditie te verbeteren en te optimaliseren.

Voor wie geschikt?
De cursus is in principe geschikt voor alle honden, ongeacht leeftijd of ras. De lessen zijn zodanig ontwikkeld dat het voor iedereen op eigen niveau te volgen is en dat het zowel voor baas als hond een uitdaging blijft. Voorwaarde is wel dat uw hond gezond is en geen problemen vertoont in de omgang met andere honden.

Flyball-Frisbee - just for fun
Voor beginners en geoefende honden
  • In kleine groepen van max. 6 honden
  • Voor alle honden die in een groep kunnen
  • Alle honden doen mee op hun eigen niveau
  • Les van een gediplomeerde gedragstherapeut
  • Op ons omheinde trainingsveld in het Ghoybos

9 groepslessen van 60 minuten
€ 162,00